Het wedstrijd verslag van de gespeelde wedstrijd van zaterdag 21 April 2018 tegen Dovo JO13-4

24-04-2018 19:05

Hallo Allemaal,

Bij deze het wedstrijd verslag van de gespeelde wedstrijd van zaterdag 21 April 2018 tegen Dovo JO13-4.

Nadat we om 9:15 bij SVL waren gingen we ons omkleden in de kleedkamer.

In de kleedkamer de opstelling bekend gemaakt, de statistieken doorgenomen.

Op naar het veld voor de warming-up en nog even inschieten.

SVL is er weer klaar voor en gaan op hun posities staan.

De scheidsrechter kijkt of iedereen er klaar voor is en geeft het fluitsignaal en de wedstrijd is begonnen.

SVL neemt de aftrap en speelt de bal eerst terug en de bal gaat lekker rond.

Zo spelen we naar voren en komen zo bij hun verdedigers aan zei weten de bal over te nemen.

Ze spelen de bal weer terug naar de middenlijn en spelen de bal naar de linker kant.

Ze spelen zo verder naar voren en de bal word voorgegeven en gelijk op het doel geschoten.

Whoo goed gehouden van onze keepster zij schiet de bal gelijk ver over de middenlijn.

De bal komt goed aan en we lopen gelijk via de zijlijn verder naar voren.

De bal wordt voorgegeven en goed aangenomen en gelijk op het doel geschoten.

Goal 1 - 0 voor SVL.

Dovo neemt uit en komen gelijk met een tegen aanval.

We spelen zo een tijdje over en weer en dan in de 15e minuut Dovo aan de bal.

Vanaf de midden lijn word de bal naar voren geschoten en de bal schiet onze verdedigers voorbij.

Dovo komt goed achter de bal en knallen op het doel goal 1 – 1.

SVL neemt uit en gaan gelijk in de tegen aanval , SVL begint nu lekker rond te spelen.

We komen steeds het 16 meter gebied van Dovo binnen al wat pogingen op het doel.

Dan net naast of op de lat in de handen van de keeper het wil maar niet lukken.

Dan klinkt het fluitsignaal en de eerste helft is gespeeld met een tussen stand van 1 – 1.

Even wat drinken en de Jongens en meiden een peptalk en gevraagd hoe we het beste kunnen

spelen als we de wedstrijd willen winnen.

SVL is er weer klaar voor en we gaan op onze posities staan.

De scheidsrechter geeft het fluitsignaal en de tweede helft is begonnen.

Dovo neemt uit en spelen de bal eerst terug en gaat daarna goed rond.

Ze spelen nu nog feller en aanvallender SVL weet het even niet en we hebben

Zeker de eerste 20 minuten paniek voetbal.

Er word niet beheerst gespeeld zodra we de bal hebben word hij gelijk naar voren geschoten.

We hebben totaal geen rust en dan in de laatste 10 minuten van de wedstrijd heeft SVL de

Rust weer gevonden er word weer gecommuniceerd en de bal gaat nu goed rond.

We zijn weer aanvallende positie en hebben de rust weer gevonden.

Een aantal mooie pogingen op het doel maar net naast of in de handen van de keeper.

Dan klinkt het fluitsignaal en de wedstrijd is gespeeld.

Jammer SVL gelijk spel Dovo was vandaag iets sterker dan jullie helaas.

Even handen schudden en dan lekker douche.

Met sportieve groet,

Pascal van Scharenburg

Een van de leiding SVL JO13-1G

Je kunt de fan site van de jongens en meiden JO13-1G volgen via deze link : SVL JO13-1G