Wedstrijd verslag van zaterdag 17 Maart 2018 tegen Woudenberg JO13-4

17-03-2018 15:18

Hallo Allemaal,

Bij deze het wedstrijd verslag van de vanmorgen gespeelde wedstrijd tegen Woudenberg JO13-4

Na dat we ons op deze zeer koude ochtend om 9:15 bij SVL hebben gemeld gaan we gelijk

De kleedkamer in voor de opstelling en belangrijke tips voor de kou deze ochtend.

Daarna op het veld een Warming-up gedaan en gelijk weer terug naar de kleedkamer om warm te worden.

Daarna nog even met de bal ingespeeld en weer terug de kleedkamer in.

Om 10:00 staan we op onze posities en wachten nog even op de scheidsrechter.

Deze kijkt of iedereen er klaar voor is en geeft het fluitsignaal en de wedstrijd is begonnen.

SVL neemt uit en we spelen de bal eerst terug en bouwen zo langzaam op en spelen verder naar voren.

SVL heeft het meeste bal bezit en we spelen lekker aanvallend en de bal gaat lekker rond.

We komen steeds in hun 16 meter gebied maar Woudenberg weet de bal steeds over de zijlijn te spelen.

Er word veel in gegooid en zo speelt SVL steeds op de helft van Woudenberg.

We spelen goed aanvallend en hebben wat pogingen op het doel gehad maar wordt net

niet goed afgemaakt.

Dan met nog 5 minuten op de klok van de eerste helft heeft Woudenberg de bal.

Ze spelen door vanaf de middenlijn en de bal word voor gegeven.

Deze komt goed aan en ze lopen 16 metergebied in en knallen op het doel goal.

0 – 1 voor Woudenberg.

SVL neemt snel uit en gaan gelijk weer in de tegen aanval we stormen naar voren.

De bal gaat weer lekker rond en we lopen hun 16 meter gebied in.

De bal wordt voorgegeven en gelijk op het doel geschoten jammer net in de handen van de keeper.

Deze Schiet de bal gelijk ver naar voren uit en de bal word goed aangenomen en gelijk doorgespeeld.

Dan klinkt het fluitsignaal en de eerste helft is gespeeld snel naar de kleedkamer.

Daar de wedstrijd tot nu toe besproken met een lekkere warme beker thee.

Nog wat tactieken besproken zodat we de tweede helft nog feller kunnen spelen.

De spelers zijn er weer klaar voor en we gaan op onze posities staan.

De scheidsrechter kijkt of iedereen klaar is en geeft het fluitsignaal.

De tweede helft is begonnen Woudenberg neemt uit en spelen ook de bal eerst terug.

De bal wordt naar voren gespeeld maar SVL staat er tussen en wij nemen het stokje over.

We gaan gelijk weer aanvallend en met veel druk spelen, we komen al weer lekker dicht bij de goal.

We hebben al 2 kansen gehad maar konden deze net niet benutten.

Dan naar 5 minuten spelen in de 2e helft SVL aan de bal we komen langs de rechter

zijkant verder naar voren en spelen de bal goed over.

We spelen de bal naar links en word gelijk doorgespeeld.

De bal komt goed aan en word gelijk op het doel geschoten goal yeah 1 – 1.

Pff wat een spannende wedstrijd ik heb het er warm van gekregen.

Terwijl de gevoelstemperatuur – 15 graden is.

Woudenberg neemt uit en gaan gelijk in de tegen aanval.

Ze raken de bal weer snel kwijt dit komt door de druk die SVL geeft.

We spelen zo een tijdje door met meeste bal bezit van SVL.

We hebben nog wat mooie kansen op het doel gehad.

Woudenberg heeft ook een kans gehad maar onze keepster heeft hem geweldig gehouden.

Dan met nog 10 minuten op de klok SVL heeft bal bezit we spelen via de rechterkant naar voren

hun 16 meter gebied in en de bal gaat weer rond en komt in het midden voor het doel uit.

De bal wordt in het doel getrapt goal 2 – 1 voor SVL.

Woudenberg komt gelijk weer met een tegen aanval maar SVL weet de bal al snel weer in hun

bezit te hebben.

Zo word er eventjes over en weer gespeeld met nog 6 minuten op de klok.

SVL loopt het 16 meter gebied van Woudenberg in en Knallen op het doel goal 3 – 1.

Woudenberg gaat weer in de aanval en spelen de bal een paar keer over.

Dan klinkt het fluitsignaal nog even handjes schudden en dan snel de kleedkamer in.

Daarna in de kantine nog wat gedronken en met een voldaan gevoel naar huis.