Wedstrijdverslag van de wedstrijd van zaterdag 10 Maart 2018 uit tegen VRC JO13-2

16-03-2018 19:58

Hallo Allemaal,

Bij deze het wedstrijd verslag van de wedstrijd VRC JO13-2 tegen SVL JO13-1G

Nadat we ons om 10:45 hebben gemeld bij SVL vertrekken we naar Veenendaal.

Daar aangekomen en ons gemeld te hebben gaan we naar de kleedkamer.

Daar hebben we de opstelling besproken en de statistieken doorgenomen.

Op naar het veld voor een warming-up helaas kunnen we daar niet terecht, er wordt

Een wedstrijd op gespeeld en die is precies klaar als wij moeten spelen.

Beetje jammer maar niet getreurd we hebben een strookje gras gevonden en we

beginnen aan onze warming-up er staat best een flinke wind.

De wedstrijd word afgefloten en wij snel het veld op om toch nog even een

Balletje in te schieten.

Gelukkig is de scheidsrechter er nog niet en kunnen we ook nog even penalty`s nemen.

De scheidsrechter meld zich en wij kiezen voor de eerste helft tegen de wind in te spelen.

De wedstrijd kan beginnen SVL gaat op hun posities staan en de scheidsrechter geeft het fluit signaal.

De wedstrijd is begonnen en SVL neemt de aftrap we spelen de bal eerst terug en spelen,

Vleugels verder naar voren.

We komen bij de verdedigers van VRC deze weten de bal te bemachtigen en gaan gelijk in de tegen aanval.

Zo word er een tij d over en weer gespeeld met VRC met het meeste bal bezit.

VRC aan de bal en loopt in ons 16 meter gebied de bal word voorgeven en gelijk op het doel geschoten.

Goal 1 – 0 voor VRC.

SVL mag uitnemen en gaan gelijk in de tegen aanval we spelen de bal lekker over en gaan verder naar voren.

We komen hun 16 meter gebied in en gaan richting de corner hoek.

De bal wordt voorgeven en gelijk op het doel geschoten jammer de keeper heeft hem.

Deze schiet de bal ver naar voren uit en de bal word goed meegenomen en ze spelen zo

Onze verdedigers voorbij de bal word voorgegeven en gelijk op het doel geschoten.

Goal 2 – 0 voor VRC.

SVL neemt weer uit en de kopjes beginnen een beetje te hangen kop op SVL er is nog van alles mogelijk.

We spelen gelijk weer aanvallend en naar voren komen de verdedigers van VRC tegen en spelen er voorbij.

We knallen op het doel jammer net naast, de keeper van VRC schiet de bal weer ver naar voren uit.

De bal word goed aangenomen en ze komen gelijk ons 16 meter gebied in en schieten op het doel.

Pff onze keepster heeft de bal klem vast, ze speelt de bal naar de rechter kant en de bal komt goed aan.

De bal wordt verder mee naar voren genomen en over gespeeld de bal word door VRC over de zijlijn gespeeld.

SVL gooit in en dan klinkt het fluit signaal de eerste helft is gespeeld met een tussen stand van 2 – 0 voor VRC.

Even wat drinken een pep talk en aanwijzingen SVL is er weer klaar voor en gaan op hun posities staan.

De scheidsrechter kijkt of iedereen weer klaar voor is en de wedstrijd is weer begonnen.

VRC neemt uit en spelen de bal eerst terug en gaan via de zijlijn verder naar voren.

Ze spelen de bal goed rond en komen ons 16 meter gebied in.

Onze verdedigers weten de bal weer in hun bezit te krijgen en we spelen rustig verder naar voren.

De bal gaat lekker rond en we spelen het 16 meter gebied in en knallen op het doel.

Jammer net naast de keeper van VRC neemt uit en schiet de bal ver naar voren.

In de voeten van SVL en we nemen de bal gelijk weer naar voren.

We spelen de bal lekker rond en lopen gelijk hun  meter gebied in.

De bal word voorgegeven en gelijk op het doel geschoten goal 2 – 1.

Lekker SVL we kunnen het nog, SVL speelt sterker en beter over.

VRC neemt uit en willen gelijk in de tegen aanval maar SVL weet de bal alweer

Snel over te nemen en we stormen gelijk door naar voren.

We spelen verder naar voren en komen langs de lijn bij de corner hoek uit.

De bal wordt voorgegeven en gelijk op het doel geschoten.

Goal 2 – 2 lekker SVL we are back in the game.

VRC neemt weer uit en gaat weer in de tegen aanval maar SVL neemt het weer snel over.

SVL zit nu hellemaal in de wedstrijd en we hebben weer veel bal bezit.

Zo spelen we een tijdje door met SVL het meest aan de bal.

Met nog 9 minuten op de klok SVL speelt vanaf het midden veld verder naar voren.

We spelen midden door en lopen door naar het doel.

Een schot op het doel en goal 2 – 3 voor SVL lekker gespeeld.